I dag har jag varit på första besöket hos en naprapat och det vill jag verkligen rekommendera till alla som har besvär med axlar och rygg. Jag har dragits med dessa onda axlar i flera år nu så jag tyckte det var dags att prova något nytt. Jag har gått på massage regelbundet men det har aldrig hjälpt mer än tillfälligt så nu hoppas jag på en absolut smärtfri vår för egen del.
Vi har fått besked från bostadsanpassning en och där blev det avslag på en plattgång mellan vårt hus och torpet. Vi hade sökt för den då vi har ett relativt litet hus och när alla barnen är här på högtider så tänkte vi att där finns ett stort rum som vi då kan vara i dessutom har jag in rätt samma rum till rehabiliteringsrum för min man. Vi anställde en assistent som skulle hjälpa honom med detta. Kostnaderna för all inredning känns nu helt bortkastat då han på sikt inte kommer att kunna ta sig till torpet och han kan heller inte  komma att kunna vara med på våra högtider men det är säkert helt i sin ordning att människor skall behandlas så i vårt knäppa samhälle. Vi får väl bekosta gången själva som med det mesta man behöver som handikappad.
Vi hade innan ett loft som vi använda till familjehögtiderna men där är en brant trapp så det ser vi som helt omöjligt att använda oss av i framtiden. En bild från vårt loft, förra påsken!/MG